Tyven (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Clive Cussler (forfatter), Mai-The Duc (oppleser)

Tyven (Isaac Bell #5) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
1908. Da en genierklært kanoningeniør begår selvmord, henvender den vantro familien hans seg til Van Dorn detektivbyrå. Isaac Bell blir satt på saken, og det blir raskt klart at mannen ikke døde for egen hånd. Dødsfallet blir bare det første i rekken av flere, som alle har en fellesnevner: et topphemmelig prosjekt. Bell mistenker at motivet kan være sabotasje. Med en verden som står overfor en storkrig, er det åpenbart at han har med en spion å gjøre. Men hvem av de mange utenlandske agentene h…
Lydbok 245,-
Forfattere Clive Cussler (forfatter), Justin Scott (medforfatter), Ola Bjønness Karlsen (oversetter), Mai-The Duc (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 oktober 2021
Lengde 10:19
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Isaac Bell
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202714109

Andre har også kjøpt

1908. Da en genierklært kanoningeniør begår selvmord, henvender den vantro familien hans seg til Van Dorn detektivbyrå. Isaac Bell blir satt på saken, og det blir raskt klart at mannen ikke døde for egen hånd. Dødsfallet blir bare det første i rekken av flere, som alle har en fellesnevner: et topphemmelig prosjekt. Bell mistenker at motivet kan være sabotasje. Med en verden som står overfor en storkrig, er det åpenbart at han har med en spion å gjøre. Men hvem av de mange utenlandske agentene han har møtt, er det som kan stå bak? Eller har drapene en enda mer uhyggelig forklaring?