Under angrep (lydbok) av Clive Cussler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Clive Cussler (forfatter), Torgeir Reiten (oppleser)

Under angrep (Et Fargo-eventyr #8) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Skattejegerne Sam og Remi Fargo prøver til en avveksling noe nytt; en avslappende ferie. Men en avstikker til en sjelden bokhandel leder til oppdagelsen av et lik. Alle spor peker i retning av en bok i bokhandelen, og noe som ser ut til å være et hemmelig kart med ledetråder til en historisk skatt. Sam og Remi legger ut på en ferd som fører dem fra California til Arizona og fra Jamaica til England. Det skal vise seg å bli et kappløp med en ondsinnet investor som er besatt av den samme skatten, …
Lydbok 245,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel et Sam og Remi Fargo-eventyr
Forfattere Clive Cussler (forfatter), Robin Burcell (medforfatter), Sigrunn Stokke Johnsen (oversetter), Torgeir Reiten (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 april 2020
Lengde 10:51
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202610968

Andre har også kjøpt

Skattejegerne Sam og Remi Fargo prøver til en avveksling noe nytt; en avslappende ferie. Men en avstikker til en sjelden bokhandel leder til oppdagelsen av et lik. Alle spor peker i retning av en bok i bokhandelen, og noe som ser ut til å være et hemmelig kart med ledetråder til en historisk skatt. Sam og Remi legger ut på en ferd som fører dem fra California til Arizona og fra Jamaica til England. Det skal vise seg å bli et kappløp med en ondsinnet investor som er besatt av den samme skatten, og som ikke skyr noen midler for å få tak i den. Hver gang de finner en ny ledetråd, møter de på hindringer som bare kan bety én ting: noen de samarbeider med, er ikke til å stole på!