Ung sorg (lydbok) av Birgitte Gjestvang, Mari
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Birgitte Gjestvang (forfatter), Marit Slagsvold (forfatter), Atle Dyregrov (forfatter), Haakon Strøm (oppleser), Mona Grenne (oppleser)

Ung sorg lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Mange barn og unge opplever å miste en som står dem nær. Denne boken har derfor et stort publikum, ikke bare blant unge, men også blant alle som er i kontakt med og føler omsorg for barn og unge i sorg. "Ung sorg" inneholder intervjuer med 14 unge mennesker som har mistet en de er glad i på grunn av sykdom, ulykke eller selvmord. Vi får et ærlig innblikk i hvor sammensatt sorg og sorgreaksjoner er - hvor vanskelig, sårbart og ensomt det kan være - og at det er lov å sørge på ulike måter. Men de…
Lydbok 159,-
Undertittel 14 unge om døden og livet videre
Forfattere Birgitte Gjestvang (forfatter), Marit Slagsvold (forfatter), Atle Dyregrov (forfatter), Haakon Strøm (oppleser), Mona Grenne (oppleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 11 november 2021
Lengde 6:51
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203377914

Andre har også kjøpt

Mange barn og unge opplever å miste en som står dem nær. Denne boken har derfor et stort publikum, ikke bare blant unge, men også blant alle som er i kontakt med og føler omsorg for barn og unge i sorg. "Ung sorg" inneholder intervjuer med 14 unge mennesker som har mistet en de er glad i på grunn av sykdom, ulykke eller selvmord. Vi får et ærlig innblikk i hvor sammensatt sorg og sorgreaksjoner er - hvor vanskelig, sårbart og ensomt det kan være - og at det er lov å sørge på ulike måter. Men det handler også om håp, og her er gode råd om hvordan man kan takle sorgen. Boken har i tillegg intervjuer med tre foreldre. I bokens siste kapittel skriver psykolog Atle Dyregrov om sorgreaksjoner. Han gir råd til unge som har opplevd dødsfall, og til deres nærmeste. Lydboka ble produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2009.