Vakkert gjensyn (lydbok) av Kami Garcia, Marg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Kami Garcia (forfatter), Margaret Stohl (forfatter), Charlotte Grundt (oppleser), Geir Morstad (oppleser)

Vakkert gjensyn (Beautiful creatures #4) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Nesten hele livet har Ethan Wate lengtet etter den dagen da han kan forlate Gatlin for godt. Han hadde aldri trodd at han skulle møte jenta fra drømmene, Lena Duchannes, som avslørte en hemmelig, mektig og forbannet side av byen - skjult i fullt dagslyset. Og han hadde aldri trodd at han ville bli nødt til å forlate alt og alle han elsker. Så da Ethan våkner etter de skremmende hendelsene på den Attende månen, har han bare ett mål: Å finne en vei tilbake til Lena og de han elsker. Hjemme i Gatl…
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Kami Garcia (forfatter), Margaret Stohl (forfatter), Gry Wastvedt (oversetter), Charlotte Grundt (oppleser), Geir Morstad (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 24 april 2020
Lengde 11:14
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202554606
Nesten hele livet har Ethan Wate lengtet etter den dagen da han kan forlate Gatlin for godt. Han hadde aldri trodd at han skulle møte jenta fra drømmene, Lena Duchannes, som avslørte en hemmelig, mektig og forbannet side av byen - skjult i fullt dagslyset. Og han hadde aldri trodd at han ville bli nødt til å forlate alt og alle han elsker. Så da Ethan våkner etter de skremmende hendelsene på den Attende månen, har han bare ett mål: Å finne en vei tilbake til Lena og de han elsker. Hjemme i Gatlin gjør Lena alt hun kan for å få Ethan tilbake. Det føles som om de er flere verdener fra hverandre, men Ethan og Lena står fortsatt sammen for å skrive en ny skjebne for dem begge. Gå ikke glipp av den nervepirrende og gripende slutten på historien om de vakre skapningene.