Vi er fem (lydbok) av Matias Faldbakken
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Matias Faldbakken (forfatter), Ivar Nergaard (oppleser)

Vi er fem lydbok

149,-
(4)
Matias Faldbakkens femte roman er en bygdefortelling helt utenom det vanlige. På Råset, tre timer nord for hovedstaden, bor Tormod Blystad med kona Siv og barna Alf og Helene. Huset på den karrige tomta har han bygget selv. Etter noen utsvevende ungdomsår har Tormod blitt en trygg og pålitelig familiemann. Men i alle familier finnes det tomrom som må fylles. Slik kommer hunden Snusken til huset på Råset. Og slik går det til at Tormod en kveld går på verkstedet og blander rødleire og kunstgjøds…
149,-
119,-
Undertittel roman
Forfattere Matias Faldbakken (forfatter), Ivar Nergaard (oppleser)
Utgitt 26 november 2019
Lengde 4:48
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242183378
Matias Faldbakkens femte roman er en bygdefortelling helt utenom det vanlige. På Råset, tre timer nord for hovedstaden, bor Tormod Blystad med kona Siv og barna Alf og Helene. Huset på den karrige tomta har han bygget selv. Etter noen utsvevende ungdomsår har Tormod blitt en trygg og pålitelig familiemann. Men i alle familier finnes det tomrom som må fylles. Slik kommer hunden Snusken til huset på Råset. Og slik går det til at Tormod en kveld går på verkstedet og blander rødleire og kunstgjødsel i eltemaskinen - og dermed utfordrer krefter han ikke aner rekkevidden av. «Vi er fem» er en skarp, humoristisk og særpreget roman, som blander eventyr, horror, mytologi og science fiction med rå realisme.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Veldig spesiell

Boken begynner veldig fint men ikke langt uti boken så begynner den å ta av. Beskrivelsen av boken er: Humoristisk og særpreget roman som bander eventyr, horror, mytologi, science fiction og rå realisme og det kan jeg bekrefte at den absolutt er i aller høyeste grad.