Vi skulle vært løver (lydbok) av Line Baugstø
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Line Baugstø (forfatter), Line Baugstø (oppleser)

Vi skulle vært løver (Leona #1) lydbok

129,-
(0)
Hva er det med den nye jenta i klassen? Og kan hun bli Malins nye venninne? Kanskje er hun en superjente som kan hamle opp med Sarah og de andre som bestemmer i klassen? Men da den nye jenta begynner, er hun svært sjenert. Malin forsøker å bli kjent med henne, men Leona er ikke enkel å komme inn på. Det viser seg at hun skjuler en hemmelighet, en hemmelighet som blir brutalt avslørt i gymgarderoben. Leona er født i feil kropp! Da får Malin får en ny utfordring: Er hun modig nok til å forsvare …
Lydbok 129,- Ebok 119,-
Forfattere Line Baugstø (forfatter), Line Baugstø (oppleser)
Utgitt 2 august 2018
Lengde 2:49
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie Leona
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168955

Andre har også kjøpt

Hva er det med den nye jenta i klassen? Og kan hun bli Malins nye venninne? Kanskje er hun en superjente som kan hamle opp med Sarah og de andre som bestemmer i klassen? Men da den nye jenta begynner, er hun svært sjenert. Malin forsøker å bli kjent med henne, men Leona er ikke enkel å komme inn på. Det viser seg at hun skjuler en hemmelighet, en hemmelighet som blir brutalt avslørt i gymgarderoben. Leona er født i feil kropp! Da får Malin får en ny utfordring: Er hun modig nok til å forsvare den som er utstøtt av alle de andre?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Perfekt ungdomsbok!

Vi skulle vært løver er helt knall! Med temaer som mobbing, transeksualitet, vennskap og utenforskap treffer denne rett i målgruppen.