Viking (lydbok) av Tony Bakkejord, Ole Åsli
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Tony Bakkejord (forfatter), Ole Åsli (forfatter), Tobias Kløver (oppleser)

Viking (To konger #1) lydbok

69,-
(1)
Northumbria, år 841 To langskip glir rolig mot Wucestre en tidlig morgen. Ombord forbereder Ulv seg til sin første kamp, med fiender på begge sider. Planene hans hadde slått fullstendig feil, og han kan ikke skjønne hvordan han skal komme fra toktet med æren og livet i behold. På land står Marcus og betrakter skipene som nærmer seg. Det har gått tre vintre siden han mistet sin mor i et vikingangrep. Denne gang er det hans plikt å kjempe mot hedningene, sammen med en handfull av landsbyens menn.…
69,-
69,-
Forfattere Tony Bakkejord (forfatter), Ole Åsli (forfatter), Tobias Kløver (oppleser)
Forlag Envig
Utgitt 25 desember 2019
Lengde 5:00
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Serie To konger
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293794004
Les og lytt gratis til denne boken
med EBOK.NO Pluss! 

 

Kun 119,- / måned

Les mer

Northumbria, år 841 To langskip glir rolig mot Wucestre en tidlig morgen. Ombord forbereder Ulv seg til sin første kamp, med fiender på begge sider. Planene hans hadde slått fullstendig feil, og han kan ikke skjønne hvordan han skal komme fra toktet med æren og livet i behold. På land står Marcus og betrakter skipene som nærmer seg. Det har gått tre vintre siden han mistet sin mor i et vikingangrep. Denne gang er det hans plikt å kjempe mot hedningene, sammen med en handfull av landsbyens menn. Hans liv er over, men han håper å gi Julia tid til å komme seg unna. Ingenting er så galt at det ikke kan bli verre. Viking er første bok i serien To konger. Serien forteller om Europa på 800-tallet, sett gjennom øynene til de som skapte historien.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende!

En veldig spennende bok som anbefales på det varmeste! Ønsker du å lese en bok om vikinger, så er dette boken. Gleder meg til å lese de andre i serien.