Volvo lastvagnar (lydbok) av Erlend Loe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Erlend Loe (forfatter), Erlend Loe (oppleser)

Volvo lastvagnar (Andreas Doppler #2) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
"Unge mann, sier von Borring, du har problemer. Håndtrykket ditt er dødt. Øynene er vasne. Du trenger hjelp." "Jeg vet ikke hva jeg trenger, sier Doppler. Men hjelp høres ut som en begynnelse." Värmland. Sverige. Skog overalt. En utgammel dame kommer i skade for å mishandle undulatene sine. En like utgammel speider ser på fugler og lengter. Inn i dette vesle universet kommer Andreas Doppler gående. Volvo Lastvagnar fortsetter der fjorårets roman Doppler slutter. Vi følger samme person og samme …
Lydbok 245,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Forfattere Erlend Loe (forfatter), Erlend Loe (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 6 mai 2008
Lengde 4:16
Sjangrer Humor, Romaner, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202280796
"Unge mann, sier von Borring, du har problemer. Håndtrykket ditt er dødt. Øynene er vasne. Du trenger hjelp." "Jeg vet ikke hva jeg trenger, sier Doppler. Men hjelp høres ut som en begynnelse." Värmland. Sverige. Skog overalt. En utgammel dame kommer i skade for å mishandle undulatene sine. En like utgammel speider ser på fugler og lengter. Inn i dette vesle universet kommer Andreas Doppler gående. Volvo Lastvagnar fortsetter der fjorårets roman Doppler slutter. Vi følger samme person og samme elg et stykke inn i Värmland, hvor de møter en speider som har sovet ute tjuefem tusen ganger og en narkoman gammel dame som vil forandre verden. Forfatteren nekter seg ingenting denne gangen, og resultatet er en vilter og leken tekst som noen vil trykke til sitt bryst og andre vil sky som pesten.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

God, men ikke like ens som Doppler

Jeg måtte kjøpe denne straks jeg var ferdig med bok nr 1. Personlig synes jeg den har en tullete struktur på hvordan alt blir fortalt. Historien er veldig dradd ut, helt til den får en brå slutt - noe Erlend Loe fryktet under skrivingen av denne boken.