Ludde 2 (lydbok) av Ulf Löfgren
Legg til i ønskeliste
Ulf Löfgren (forfatter), Inger Gundersen (innleser)

Ludde 2 (Ludde #2) lydbok

149,-
HUMOR FOR SVÆRT SMÅ MENNESKER. Vet du hvem Ludde er? Han er en liten tøykanin som har det veldig gøy, når han er alene og når han er sammen med vennene sine: Hasse, Ruske-Sara og alle de andre. Bli kjent med dem, da vel! I denne lydboken får du høre 5 fortellinger om Ludde og vennene hans og mange fine sanger om det som skjer med Ludde. Inneholder fortellingene: Ludde og alle dyrene, Ludde og flua, Ludde og den rampete bamsen, Ludde og vennene hans, Ludde blir veldig glad. Lydboken er fortalt o…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ulf Löfgren (forfatter), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Inger Gundersen (innleser), Inger Gundersen (annet)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 mai 2011
Lengde 0:40
Sjanger 0-3 år, Barnebøker
Serie Ludde
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202364526
HUMOR FOR SVÆRT SMÅ MENNESKER. Vet du hvem Ludde er? Han er en liten tøykanin som har det veldig gøy, når han er alene og når han er sammen med vennene sine: Hasse, Ruske-Sara og alle de andre. Bli kjent med dem, da vel! I denne lydboken får du høre 5 fortellinger om Ludde og vennene hans og mange fine sanger om det som skjer med Ludde. Inneholder fortellingene: Ludde og alle dyrene, Ludde og flua, Ludde og den rampete bamsen, Ludde og vennene hans, Ludde blir veldig glad. Lydboken er fortalt og sunget av Inger Gundersen, og produsert av musiker Morten Fjøss Augustinius.