Peppas magiske enhjørning (lydbok) av Lauren Holowaty
Legg til i ønskeliste
Lauren Holowaty (forfatter), Svein Tindberg (innleser)

Peppas magiske enhjørning (Peppa Gris) lydbok

149,-
Liker du enhjørninger? Det gjør Peppa og Susi også! Susi skal overnatte hos Peppa. De liker å leke med Hesten Trippetramp, men det de virkelig ønsker seg, er en magisk enhjørning. Klarer Pappa Gris å trylle fram en enhjørning til dem? Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og s&…
Lydbok 149,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lauren Holowaty (forfatter), Jan Chr. Næss (oversetter), Svein Tindberg (innleser), Neville Astley (annet), Mark Baker (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 21 desember 2021
Lengde 0:07
Sjanger 0-3 år, Barnebøker
Serie Peppa Gris
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205549739
Liker du enhjørninger? Det gjør Peppa og Susi også! Susi skal overnatte hos Peppa. De liker å leke med Hesten Trippetramp, men det de virkelig ønsker seg, er en magisk enhjørning. Klarer Pappa Gris å trylle fram en enhjørning til dem?
Peppa - storsjarmøren med høye seertall på NRK Super - bor sammen med mamma og pappa og lillebroren Georg. Hun elsker å leke og være sammen med familien sin og vennene sine, og så liker hun å hoppe opp og ned i sølepytter.