Borti natta (lydbok) av Ingvild H. Rishøi
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ingvild H. Rishøi (forfatter), Bendik Kaltenborn (forfatter), Ingvild H. Rishøi (innleser)

Borti natta lydbok

299,-
TERNINGKAST 5 - Anne Cathrine Straume, NRK. Ville, rørende og snodige dikt. Hvem kysser en mann uten munn? Hvem lufter et bånd uten hund? Hva skjer når man strikker et hus? Og hva gjør du hvis lusa får lus? Dette og mye mer får du svar på i Borti natta, som er stappfull av ville, rørende og snodige dikt for barn og voksne. Ingvild H. Rishøi og Bendik Kaltenborn har tidligere laget boka Pling i bollen - fine og ufine barnerim. Den regnes som en moderne klassiker og ble kåret til en av de…
Lydbok 299,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ingvild H. Rishøi (forfatter), Bendik Kaltenborn (forfatter), Bendik Kaltenborn (illustratør), Ingvild H. Rishøi (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 mai 2024
Lengde 0:24
Sjanger Barnebøker, 3-6 år
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205594012
TERNINGKAST 5 - Anne Cathrine Straume, NRK. Ville, rørende og snodige dikt. Hvem kysser en mann uten munn? Hvem lufter et bånd uten hund? Hva skjer når man strikker et hus? Og hva gjør du hvis lusa får lus? Dette og mye mer får du svar på i Borti natta, som er stappfull av ville, rørende og snodige dikt for barn og voksne. Ingvild H. Rishøi og Bendik Kaltenborn har tidligere laget boka Pling i bollen - fine og ufine barnerim. Den regnes som en moderne klassiker og ble kåret til en av de fem beste norske barnebøkene fra 2000-tallet.