Huset på Bjørnehjørnet (lydbok) av Alan Alexander Milne
Legg til i ønskeliste
Alan Alexander Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser)

Huset på Bjørnehjørnet (Ole Brumm) lydbok

99,-
Ole Brumm er en av barnelitteraturens store klassikere. Flere generasjoner barn har vokst opp med A. A. Milnes fortellinger om Kristoffer Robin, Brumm, Nasse Nøff, Tussi og alle andre i Hundremeterskogen, og kjenner dem som nære venner. Som innleser Tor Åge Bringsværd sier: "Ole Brumm tilhører barn i alle aldre - også barn som har blitt så store at de for eksempel har rukket å bli foreldre. Jeg tror ingen er så voksen at han ikke har glede av å høre om livet i Hundremeterskogen." Gustav Lorentz…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alan Alexander Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Marianne Koch Knudsen (oversetter), Tor Åge Bringsværd (innleser), Gustav Lorentzen (annet)
Lengde 3:40
Sjanger Barnebøker, 3-6 år, Morsomme bøker
Serie Ole Brumm
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242125323
Ole Brumm er en av barnelitteraturens store klassikere. Flere generasjoner barn har vokst opp med A. A. Milnes fortellinger om Kristoffer Robin, Brumm, Nasse Nøff, Tussi og alle andre i Hundremeterskogen, og kjenner dem som nære venner. Som innleser Tor Åge Bringsværd sier: "Ole Brumm tilhører barn i alle aldre - også barn som har blitt så store at de for eksempel har rukket å bli foreldre. Jeg tror ingen er så voksen at han ikke har glede av å høre om livet i Hundremeterskogen." Gustav Lorentzen har skrevet sanger og komponert musikk til lydboka.