Knerten gifter seg (lydbok) av Marianne Koch Knudsen
Legg til i ønskeliste
Marianne Koch Knudsen (forfatter), Anne-Cath. Vestly (forfatter), Anne-Cath. Vestly (innleser)

Knerten gifter seg (Lillebror og Knerten #3) lydbok

169,-
(1)
Dette er tredje lydbok i serien om Knerten, lest av Anne Cath. Vestly. Først blir Knerten skolegutt, så er han lastebilsjåfør som drar av gårde. Det ender godt, men hjemme er det noe som er skummelt, synes Knerten, iallfall sånn med en gang. Men det hjelper å få flosshatt. Det er godt at Lillebror har to kamerater fra før, nemlig den gamle snekkeren og Knerten. Lillebror er på realskolen enda han er altfor liten. Neste dag slipper han det, for da kommer tante Rundtomkring og Lille Bjørn. Da bli…
Lydbok 169,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Marianne Koch Knudsen (forfatter), Anne-Cath. Vestly (forfatter), Anne-Cath. Vestly (annet), Anne-Cath. Vestly (innleser)
Utgitt 26 mai 2021
Lengde 4:08
Sjanger Barnebøker, 3-6 år
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242971753
Dette er tredje lydbok i serien om Knerten, lest av Anne Cath. Vestly. Først blir Knerten skolegutt, så er han lastebilsjåfør som drar av gårde. Det ender godt, men hjemme er det noe som er skummelt, synes Knerten, iallfall sånn med en gang. Men det hjelper å få flosshatt. Det er godt at Lillebror har to kamerater fra før, nemlig den gamle snekkeren og Knerten. Lillebror er på realskolen enda han er altfor liten. Neste dag slipper han det, for da kommer tante Rundtomkring og Lille Bjørn. Da blir det Knertens tur til å være med Phillip. Hva de to skal, er en hemmelighet. Det går mot jul, mor kommer hjem fra sykehuset og Lille Knerten er på ferie hos tippoldefar.