Kokosbananas og godteristøvsugeren (lydbok) av Rolf Magne Andersen
Legg til i ønskeliste
Rolf Magne Andersen (forfatter), Victoria Haallman Hamre (forfatter), Rolf Magne Andersen (innleser)

Kokosbananas og godteristøvsugeren (Kokosbananas #1) lydbok

99,-
(4)
Kokosbananas liker ikke å støvsuge rommet sitt, men nå er det ingen utvei. Han bestemmer seg for å gjøre støvsugingen gøyere og finner opp en godteristøvsuger. Men hva skjer når den blir helt koko? Kokosbananas er en liten oppfinner som bor i den koselige bygden Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko. De helsprø oppfinnelsene til Kokosbananas får ham alltid opp i rare situasjoner og artige møter med fruktene, nøttene og dyrene i Nøttvik. Produsert av Rubic…
Lydbok 99,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rolf Magne Andersen (forfatter), Victoria Haallman Hamre (forfatter), Victoria Haallman Hamre (illustratør), Rolf Magne Andersen (illustratør), Rolf Magne Andersen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 0:12
Sjanger 3-6 år, Morsomme bøker, Barnebøker
Serie Kokosbananas
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202588779
Kokosbananas liker ikke å støvsuge rommet sitt, men nå er det ingen utvei. Han bestemmer seg for å gjøre støvsugingen gøyere og finner opp en godteristøvsuger. Men hva skjer når den blir helt koko? Kokosbananas er en liten oppfinner som bor i den koselige bygden Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko. De helsprø oppfinnelsene til Kokosbananas får ham alltid opp i rare situasjoner og artige møter med fruktene, nøttene og dyrene i Nøttvik. Produsert av Rubicon TV AS.