Nasse Nøff får et bad (lydbok) av Alan Alexander Milne
Legg til i ønskeliste
Alan Alexander Milne (forfatter), A.A. Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser)

Nasse Nøff får et bad (Ole Brumm) lydbok

99,-
Sprett blir ikke særlig begeistret da Kengu og veslekengu Ru dukker opp i Hundremeterskogen. Han tenker ut en plan for å få dem til å flytte. Han bytter ut veslekengu Ru med Nasse Nøff. "Nasse Nøff får et bad" er en fortelling full av visdom og humor, og både barn og voksne følger spent med når den filosofiske bjørnen, Ole Brumm, er ute på eventyr. Gustav Lorentzen har skrevet og komponert helt nye, koselige og lystige sanger til lydboka, som barna kan synge med på. Med seg på sangene har Gust…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alan Alexander Milne (forfatter), A.A. Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser), Gustav Lorentzen (annet), Atle Halstensen (annet), Audun Brandal (annet), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Marianne Koch Knudsen (oversetter)
Utgitt 6 juli 2008
Lengde 0:24
Sjanger Barnebøker, 3-6 år
Serie Ole Brumm
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242138668
Sprett blir ikke særlig begeistret da Kengu og veslekengu Ru dukker opp i Hundremeterskogen. Han tenker ut en plan for å få dem til å flytte. Han bytter ut veslekengu Ru med Nasse Nøff. "Nasse Nøff får et bad" er en fortelling full av visdom og humor, og både barn og voksne følger spent med når den filosofiske bjørnen, Ole Brumm, er ute på eventyr. Gustav Lorentzen har skrevet og komponert helt nye, koselige og lystige sanger til lydboka, som barna kan synge med på. Med seg på sangene har Gustav Lorentzen de dyktige musikerne Atle Hallstensen på piano og trekkspill og Audun Brandal på kontrabass.