Ole Brumm (lydbok) av Alan Alexander Milne
Legg til i ønskeliste
Alan Alexander Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser)

Ole Brumm (Ole Brumm) lydbok

99,-
(1)
Ole Brumm er en av barnelitteraturens store klassikere. Flere generasjoner barn har vokst opp med A. A. Milnes fortellinger om Kristoffer Robin, Brumm, Nasse Nøff, Tussi og alle andre i Hundremeterskogen, og kjenner dem som nære venner. Fortellingene er så fulle av visdom og humor at de ikke blekner når man møter dem igjen som voksen, og så enkle at selv ganske små barn følger spent med når den filosofiske bjørnen med bare liten forstand er ute på eventyr. På lydboka får vi høre både Gustav Lor…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alan Alexander Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Marianne Koch Knudsen (oversetter), Tor Åge Bringsværd (innleser)
Lengde 3:00
Sjanger Barnebøker, 3-6 år, Morsomme bøker
Serie Ole Brumm
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242125316
Ole Brumm er en av barnelitteraturens store klassikere. Flere generasjoner barn har vokst opp med A. A. Milnes fortellinger om Kristoffer Robin, Brumm, Nasse Nøff, Tussi og alle andre i Hundremeterskogen, og kjenner dem som nære venner. Fortellingene er så fulle av visdom og humor at de ikke blekner når man møter dem igjen som voksen, og så enkle at selv ganske små barn følger spent med når den filosofiske bjørnen med bare liten forstand er ute på eventyr. På lydboka får vi høre både Gustav Lorentzens nyinnspilling av Thorbjørn Egners gode, gamle barnesang "Her kommer Ole Brumm", og også helt nye, fine sanger som Gustav Lorentzen har skrevet spesielt til denne lydboka.