Ole Brumm bygger et hus (lydbok) av Alan Alexander Milne
Legg til i ønskeliste
Alan Alexander Milne (forfatter), A.A. Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser)

Ole Brumm bygger et hus (Ole Brumm) lydbok

99,-
"Ole Brumm bygger et hus" er en fortelling full av visdom og humor, og både barn og voksne følger spent med når den filosofiske bjørnen, Ole Brumm, er ute på eventyr. Det snør i Hundremeterskogen, og Tussi fryser. Ole Brumm og Nasse Nøff finner noen stokker og bestemmer seg for å bygge et hus til ham. Men Tussi, stakkar, skjønner ingenting. Han hadde jo et hus, og nå er det borte. I "Ole Brumm bygger et hus" får vi høre både barnehelten Gustav Lorentzens nydelige nyinnspillinger av Thorbjørn Eg…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alan Alexander Milne (forfatter), A.A. Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser), Gustav Lorentzen (annet), Atle Halstensen (annet), Audun Brandal (annet), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Marianne Koch Knudsen (oversetter)
Utgitt 6 juli 2008
Lengde 0:22
Sjanger Barnebøker, 3-6 år
Serie Ole Brumm
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242138675
"Ole Brumm bygger et hus" er en fortelling full av visdom og humor, og både barn og voksne følger spent med når den filosofiske bjørnen, Ole Brumm, er ute på eventyr. Det snør i Hundremeterskogen, og Tussi fryser. Ole Brumm og Nasse Nøff finner noen stokker og bestemmer seg for å bygge et hus til ham. Men Tussi, stakkar, skjønner ingenting. Han hadde jo et hus, og nå er det borte. I "Ole Brumm bygger et hus" får vi høre både barnehelten Gustav Lorentzens nydelige nyinnspillinger av Thorbjørn Egners gode, gamle barnesanger "Her kommer Ole Brumm" og "Det snør", men også helt nye, fine sanger som Gustav Lorentzen har skrevet spesielt til denne lydboka. Med seg på sangene har Gustav Lorentzen de dyktige musikerne Atle Hallstensen på piano og trekkspill og Audun Brandal på kontrabass.