Ole Brumm på honningjakt (lydbok) av Alan Alexander Milne
Legg til i ønskeliste
Alan Alexander Milne (forfatter), A.A. Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser)

Ole Brumm på honningjakt (Ole Brumm) lydbok

99,-
Ole Brumm har vært på hyggelig besøk hos Sprett og spist opp all honningen hans. Da han skal gå derfra, blir han sittende fast i inngangen. Lydboka inneholder to fortellinger fulle av visdom og humor, og både barn og voksne følger spent med når den filosofiske bjørnen, Ole Brumm, er ute på eventyr. Den eneste grunnen til at det finnes bier, er at de skal lage honning, mener Ole Brumm, og den eneste grunnen til at de skal lage honning, er at han skal spise den. I lydboka får vi høre både barnehe…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Alan Alexander Milne (forfatter), A.A. Milne (forfatter), Tor Åge Bringsværd (innleser), Gustav Lorentzen (annet), Atle Halstensen (annet), Audun Brandal (annet), Tor Åge Bringsværd (oversetter), Marianne Koch Knudsen (oversetter)
Utgitt 29 november 2011
Lengde 0:31
Sjanger Barnebøker, 3-6 år
Serie Ole Brumm
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242138712
Ole Brumm har vært på hyggelig besøk hos Sprett og spist opp all honningen hans. Da han skal gå derfra, blir han sittende fast i inngangen. Lydboka inneholder to fortellinger fulle av visdom og humor, og både barn og voksne følger spent med når den filosofiske bjørnen, Ole Brumm, er ute på eventyr. Den eneste grunnen til at det finnes bier, er at de skal lage honning, mener Ole Brumm, og den eneste grunnen til at de skal lage honning, er at han skal spise den. I lydboka får vi høre både barnehelten Gustav Lorentzens nyinnspilling av Thorbjørn Egners gode, gamle barnesang "Her kommer Ole Brumm", men også helt nye, koselige sanger som Gustav Lorentzen har skrevet spesielt til denne lydboka.