Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn (lydbok) av Terje Formoe
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Terje Formoe (forfatter), Audun Meling (oppleser), Jon Erik Myre (oppleser), Tobias Severinsen (oppleser)

Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn (Kaptein Sabeltann) lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Om bord på Den Sorte Dame er Pinky nettopp ferdig med å skure dørken. Mens han vrir kluten, kaster han et blikk mot borgen høyt der oppe. Det lyser fra et av tårnrommene. Sjørøverne i landsbyen har fortalt ham at der sitter Kaptein Sabeltann i lyset fra fakler og planlegger sitt neste tokt. Pinkys høyeste ønske er å få bli med Kaptein Sabeltann på tokt med Den Sorte Dame. Han har spurt Langemann flere ganger, men Langemann bare ler av ham og sier: - Du er for liten! Men en dag gjør Pinky noe so…
Lydbok 218,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Terje Formoe (forfatter), Alf Emil Eik (annet), Audun Meling (oppleser), Jon Erik Myre (oppleser), Tobias Severinsen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 juli 2022
Lengde 0:13
Sjanger 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202777142
Om bord på Den Sorte Dame er Pinky nettopp ferdig med å skure dørken. Mens han vrir kluten, kaster han et blikk mot borgen høyt der oppe. Det lyser fra et av tårnrommene. Sjørøverne i landsbyen har fortalt ham at der sitter Kaptein Sabeltann i lyset fra fakler og planlegger sitt neste tokt. Pinkys høyeste ønske er å få bli med Kaptein Sabeltann på tokt med Den Sorte Dame. Han har spurt Langemann flere ganger, men Langemann bare ler av ham og sier: - Du er for liten! Men en dag gjør Pinky noe som Kaptein Sabeltann setter veldig, veldig stor pris på. Kanskje Pinky endelig får lov til å bli en ordentlig sjørøver? Musikk: Alf Emil Eik, Terje Formoe, Stein Berge Svendsen. Forteller: Terje Formoe. Skuespillere: Tobias Severinsen (Pinky), Jon Erik Myhre (Pelle og Pysa), Audun Meling (Langemann), Terje Formoe (Kaptein Sabeltann, Skalken, Benjamin). Produksjon: Terje Formoe og Alf Emil Eik.