Pulverheksa feirer halloween (lydbok) av Ingunn Aamodt
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ingunn Aamodt (forfatter), Eli Rygg (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser), Silje Hagrim Dahl (oppleser), Marianne Krogness (oppleser)

Pulverheksa feirer halloween (Pulverheksa) lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Dette er lydboka for alle små Pulverheks-fans som synes det er spennende med halloween og gøy med godteri! For en sen og mørk høstkveld banker det på døra til det lille heksehuset i Pulverskogen og utenfor står en bitteliten heks. Pulverheksa, som har trodd at hun er den eneste heksa i skogen, blir mildt sagt overrasket. Knask eller knep, sier den lille heksa og forteller at det er halloween. Pulverheksa, Hokus og Pokus har aldri feiret halloween før, men nå får de veldig lyst til å kle seg ut …
Lydbok 218,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Ingunn Aamodt (forfatter), Eli Rygg (oppleser), Gustav Nilsen (oppleser), Silje Hagrim Dahl (oppleser), Marianne Krogness (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 12 oktober 2022
Lengde 0:14
Sjanger Barnebøker, 3-6 år
Serie Pulverheksa
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202767495
Dette er lydboka for alle små Pulverheks-fans som synes det er spennende med halloween og gøy med godteri! For en sen og mørk høstkveld banker det på døra til det lille heksehuset i Pulverskogen og utenfor står en bitteliten heks. Pulverheksa, som har trodd at hun er den eneste heksa i skogen, blir mildt sagt overrasket. Knask eller knep, sier den lille heksa og forteller at det er halloween. Pulverheksa, Hokus og Pokus har aldri feiret halloween før, men nå får de veldig lyst til å kle seg ut og gå knask eller knep de også. De legger ut på en runde i Pulverskogen og møter både Politimannen, Tyven, Krokodillen og Drømmeprinsen.