Bestevenn på boks (lydbok) av Hanne Buch
Legg til i ønskeliste
Hanne Buch (forfatter), Hanne Buch (innleser)

Bestevenn på boks (Bestevenn på boks-trilogien #1) lydbok

79,-
Figenschou forlag presenterer BESTEVENN PÅ BOKS en lydbok lest og skrevet av forfatter Hanne Gjerde Buch. Det finnes tre bøker i dette magiske universet som vi kaller BESTEVENN PÅ BOKS TRILOGIEN. Alle kan lyttes til uavhengig av hverandre, men de ble skrevet av forfatteren i denne rekkefølgen: Bestevenn på boks, Den magiske dukkefabrikken, Ønskemaskinen. OM BØKENE I en verden, der du bare kan rusle inn i lekebutikken og kjøpe deg en ny bestevenn, ville du gjort det? Det gjør Helene. Be…
Lydbok 79,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hanne Buch (forfatter), Camilla Billett (illustratør), Anitra Guddal Figenschou (redaktør), Hanne Buch (innleser)
Forlag Figenschou
Utgitt 26 april 2022
Lengde 0:16
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Spenning
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293335887
Figenschou forlag presenterer BESTEVENN PÅ BOKS en lydbok lest og skrevet av forfatter Hanne Gjerde Buch. Det finnes tre bøker i dette magiske universet som vi kaller BESTEVENN PÅ BOKS TRILOGIEN. Alle kan lyttes til uavhengig av hverandre, men de ble skrevet av forfatteren i denne rekkefølgen: Bestevenn på boks, Den magiske dukkefabrikken, Ønskemaskinen. OM BØKENE I en verden, der du bare kan rusle inn i lekebutikken og kjøpe deg en ny bestevenn, ville du gjort det? Det gjør Helene. Bestevenninnen Anja vil ikke leke med dukker, derfor bestemmer Helene seg for å bytte henne ut med en bestevenn som bare vil leke med dukker: Hun heter Dukke-Lise. Det er bare det at den nye bestevennen har en liten defekt ... I denne boken møter du et fantastisk univers der alt kan skje, og hvor temaet er vennskap og tilhørighet. Bøkene er skrevet av den norske forfatteren Hanne Buch som fikk strålende omtale da hun debuterte med den første boken i denne trilogien. «LEKEN OG HUMORISTISK» - Skriver May Grethe Lerum om «Bestevenn på boks» og kaster 6 på på terningen.