Månedragens reise (lydbok) av Tracey West
Legg til i ønskeliste
Tracey West (forfatter), Damien Jones (forfatter), Trond Teigen (innleser)

Månedragens reise (Drageskolen #6) lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
Månedragens reise er sjette lydbok i en av verdens mest populære serier. Lydbøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Et nytt oppdrag står for døren, og denne gangen er selve Dragesteinen i fare! Det betyr at dragemesterne risikerer å miste kontakten med dragene sine for alltid. Heru og de andre dragemesterne må derfor dra til pyramidenes land for å finne den hemmelige Pyramiden til de syv dragene…
Lydbok 218,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Tracey West (forfatter), Damien Jones (forfatter), Damien Jones (illustratør), Rune R. Moen (oversetter), Trond Teigen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 september 2023
Lengde 0:47
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Fantasy
Serie Drageskolen
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202822668
Månedragens reise er sjette lydbok i en av verdens mest populære serier. Lydbøkene om Drageskolen handler om en vanlig gutt og vennene hans. Og heftige drager, mystiske steiner, en konge, en trollmann og masse magi! Et nytt oppdrag står for døren, og denne gangen er selve Dragesteinen i fare! Det betyr at dragemesterne risikerer å miste kontakten med dragene sine for alltid. Heru og de andre dragemesterne må derfor dra til pyramidenes land for å finne den hemmelige Pyramiden til de syv dragene. Men kan de klare det i tide? Tiden begynner å renne ut ... Gjør deg klar for svimlende spenning og høytsvevende drager!