Skrytepappa og det dustete veddemålet (lydbok) av Ulrik Høisæther
Legg til i ønskeliste
Ulrik Høisæther (forfatter), Jan-Erik Fjell (forfatter), Thomas Kirkeberg (forfatter), Scott Maurstad (innleser)

Skrytepappa og det dustete veddemålet (Skrytepappa #1) lydbok

99,-
I et vanlig hus i en liten by bor Mats og Lisa sammen med moren og faren sin. Moren er brannsjef, og faren er verdensmester i ALT - det tror han i hvert fall selv. Skrytepappa er selvutnevnt ekspert på det meste. Han inngår et veddemål med den sleipe naboen Breie om hvem som er best til å kjøre olabil. Men det tar ikke lang tid før Mats og Lisa skjønner at faren er helt avhengig av dem, hvis han i det hele tatt skal klare å få bygget en bil. Hele sommerferien står på spill. Hvis Skrytepappa tap…
Lydbok 99,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Ulrik Høisæther (forfatter), Jan-Erik Fjell (forfatter), Thomas Kirkeberg (forfatter), Scott Maurstad (innleser)
Utgitt 5 november 2021
Lengde 0:56
Sjanger 6-9 år, Morsomme bøker, Barnebøker, Familie
Serie Skrytepappa
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234704369
I et vanlig hus i en liten by bor Mats og Lisa sammen med moren og faren sin. Moren er brannsjef, og faren er verdensmester i ALT - det tror han i hvert fall selv. Skrytepappa er selvutnevnt ekspert på det meste. Han inngår et veddemål med den sleipe naboen Breie om hvem som er best til å kjøre olabil. Men det tar ikke lang tid før Mats og Lisa skjønner at faren er helt avhengig av dem, hvis han i det hele tatt skal klare å få bygget en bil. Hele sommerferien står på spill. Hvis Skrytepappa taper, får det katastrofale følger for Mats og Lisa.