Amari og den store kampen (lydbok) av B.B. Alston
Legg til i ønskeliste
B.B. Alston (forfatter), Sarah MacDonald Berge (innleser), Sarah McDonald (innleser)

Amari og den store kampen (Amari #2) lydbok

149,- Veil. pris: 299,-Spar: 150,-
Andre bok i fantasyserien om Amari Peters. Etter at Amari fant broren, har det meste roet seg ned. Men roen blir kortvarig. Rivaliseringen mellom elevene blir hardere og broren Quintons forbannelse blir bare verre og verre. Midt i alt dette får Amari vite om en konkurranse, der det skal avgjøres hvem som skal bli Nattbrødrenes arvtager. Amari takker først nei, hun har nok med skolen og sin bror, som bare blir dårligere. Men når hun innser at premien skulle innebære en mulighet til å redde Quin…
Lydbok 149,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere B.B. Alston (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter), Sarah MacDonald Berge (innleser), Sarah McDonald (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 15 februar 2023
Lengde 9:41
Sjanger 9-12 år, Kjærlighet og vennskap, Fantasy, Barnebøker
Serie Amari
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205562349
Andre bok i fantasyserien om Amari Peters. Etter at Amari fant broren, har det meste roet seg ned. Men roen blir kortvarig. Rivaliseringen mellom elevene blir hardere og broren Quintons forbannelse blir bare verre og verre. Midt i alt dette får Amari vite om en konkurranse, der det skal avgjøres hvem som skal bli Nattbrødrenes arvtager. Amari takker først nei, hun har nok med skolen og sin bror, som bare blir dårligere. Men når hun innser at premien skulle innebære en mulighet til å redde Quinton, endrer hun mening. Spørsmålet er ikke bare om hun kommer til å vinne den store kampen, men om hun i det hele tatt vil overleve. Den store kampen er andre bok i serien om Amari Peters.