Der fotball styrer verden (lydbok) av Alex Bellos
Legg til i ønskeliste
Alex Bellos (forfatter), Ben Lyttleton (forfatter), Erlend Klarholm Nilsen (innleser)

Der fotball styrer verden (Fotballskolen) lydbok

399,-
Velkommen til Fotballskolen! Her handler alle timene på timeplanen om fotball. Det er de beste timene! Denne lydboka er stappfull av historier fra virkeligheten, ekte vitenskap og fascinerende fakta. For fotball er en flott måte å lære om verden på. Du får lære ting ikke engang vennene eller foreldrene dine kan: Som hvorfor geografi gjør brasilianere til så dyktige spillere. Og om hvordan psykologi kan hjelpe deg å ta den perfekte straffen. Vi lar deg snuse på biologien bak fotballspillerbæsj. …
Lydbok 399,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Alex Bellos (forfatter), Ben Lyttleton (forfatter), Håkon Viggen (oversetter), Erlend Klarholm Nilsen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 desember 2022
Lengde 4:09
Sjanger 9-12 år, Barnebøker, Sport
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202767303
Velkommen til Fotballskolen! Her handler alle timene på timeplanen om fotball. Det er de beste timene! Denne lydboka er stappfull av historier fra virkeligheten, ekte vitenskap og fascinerende fakta. For fotball er en flott måte å lære om verden på. Du får lære ting ikke engang vennene eller foreldrene dine kan: Som hvorfor geografi gjør brasilianere til så dyktige spillere. Og om hvordan psykologi kan hjelpe deg å ta den perfekte straffen. Vi lar deg snuse på biologien bak fotballspillerbæsj. Du skal få høre om: Vitenskapen om å spille fotball på Mars og fotballdødsfallenes matematikk! Vi håper at studiene på skolen vår vil gjøre deg til en bedre fotballspiller.