Gutta i trehuset med 13 etasjer (lydbok) av Andy Griffiths
Legg til i ønskeliste
Andy Griffiths (forfatter), Erlend Klarholm Nilsen (innleser)

Gutta i trehuset med 13 etasjer (Gutta i trehuset #1) lydbok

399,-
Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en bowlingbane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten. Livet i trehuset hadde vært perfekt for Andy og Terry hvis ikke de ikke måtte skrive sine neste bok. Det er jo umulig å skrive bøker når man blir distrahert av flyvende katter, gigantiske bananer, vakre havfruer…
Lydbok 399,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Andy Griffiths (forfatter), Hege Mehren (oversetter), Erlend Klarholm Nilsen (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 12 desember 2019
Lengde 1:13
Sjanger Barnebøker, 9-12 år, Morsomme bøker
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202644796

Andy og Terry bor i et trehus. Men det er ikke et vanlig trehus. Det er verdens mest spennende trehus med 13 etasjer, en bowlingbane, et gjennomsiktig svømmebasseng, et hemmelig underjordisk laboratorium, en marshmallowsmaskin som skyter godsaker inn i munnen din hver gang du er sulten.

Livet i trehuset hadde vært perfekt for Andy og Terry hvis ikke de ikke måtte skrive sine neste bok. Det er jo umulig å skrive bøker når man blir distrahert av flyvende katter, gigantiske bananer, vakre havfruer, et sjøuhyre som tror hun er en havfrue, enorme gorillaer og farlige tyggegummibobler!