Legendariske lag (lydbok) av Alex Bellos
Legg til i ønskeliste
Alex Bellos (forfatter), Ben Lyttleton (forfatter), Johannes Blåsternes (innleser)

Legendariske lag (Fotballskolen) lydbok

129,- Veil. pris: 299,-Spar: 170,-
Dette er den tredje lydboka i serien Fotballskolen! Nå som du har tilbakelagt to års pensum denne skolen, er du klar til å gå videre. Neste trinns pensum handler om de beste fotballklubbene og -lagene. Her får du høre merkelige, sprø og morsomme fakta om klubbene og du får innblikk i snåle hendelser fra virkeligheten! Når du har hørt ferdig boka, sitter du forhåpentligvis igjen med mye du ikke visste før om noen a…
Lydbok 129,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Alex Bellos (forfatter), Ben Lyttleton (forfatter), Håkon Viggen (oversetter), Johannes Blåsternes (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 september 2023
Lengde 5:07
Sjanger 9-12 år, Barnebøker, Sport
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202814496
Dette er den tredje lydboka i serien Fotballskolen! Nå som du har tilbakelagt to års pensum denne skolen, er du klar til å gå videre. Neste trinns pensum handler om de beste fotballklubbene og -lagene. Her får du høre merkelige, sprø og morsomme fakta om klubbene og du får innblikk i snåle hendelser fra virkeligheten! Når du har hørt ferdig boka, sitter du forhåpentligvis igjen med mye du ikke visste før om noen av de mest kjente fotballklubbene. For å sjekke om du er klar til å gå videre til neste trinn, kan du ta quizen som kommer etter pensum. Fotballskolen er den perfekte skolen for alle unge fotballfans. På denne skolen finnes det bare ett fag, fotball, og læreplanen formidles på en gøyal, kreativ og spennende måte.