Tord Illugesson (lydbok) av Torill Thorstad Hauger
Legg til i ønskeliste
Torill Thorstad Hauger (forfatter), Anders Ribu (oppleser)

Tord Illugesson (Vikingserien #5) lydbok

201,- Veil. pris: 229,-Spar: 28,-
(1)
Opplev vikingtiden gjennom den spennende fortellingen om Tord Illugesson Torill Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden har gledet og fascinert barn i 25 år, og er uunnværlig for alle som liker historiske romaner. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Den femte boka handler mest om Tord, som er høvdingesønn i Illugedalen og Sigurd drakedreperens største fiende. Livet er full…
Lydbok 201,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Torill Thorstad Hauger (forfatter), Anders Ribu (oppleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 november 2022
Lengde 7:18
Sjanger 9-12 år, Barnebøker
Serie Vikingserien
Nummer i serie 5
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205582057
Opplev vikingtiden gjennom den spennende fortellingen om Tord Illugesson Torill Thorstad Haugers populære serie fra vikingtiden har gledet og fascinert barn i 25 år, og er uunnværlig for alle som liker historiske romaner. Kombinasjonen av den spennende fortellingen og den detaljerte beskrivelsen av hvordan livet artet seg for våre forfedre, appellerer fortsatt like mye. Den femte boka handler mest om Tord, som er høvdingesønn i Illugedalen og Sigurd drakedreperens største fiende. Livet er fullt av farer, men Tord liker god mat og drikke bedre enn å slåss, og han elsker å lytte til skaldene. Han forstår at når han først klarer å bestige den steile Blodveggen, vil han seire over alle onde krefter. Det er dit han må. Det er dit han søker i sine aller sterkeste drømmer.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Endelig!

Hørte på denne som barn. Anders Ribu gjør en god jobb etter Morten Rørt. Absolutt verdt å høre på, både for store og små.