Hevneren fra Helheim - et lyddrama (lydbok) av Arne Kristian Lindmo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Arne Kristian Lindmo (forfatter), Arne Lindmo (forfatter), Anders Bye (oppleser)

Hevneren fra Helheim (Trollheim #2) lydbok

199,-
BOKSERIEN BARNA SLUKER! TROLLHEIM er et spenningspakket lyddrama i flere deler skrevet av en gnistrende, ny norsk forfatterpenn Arne Lindmo og dramatisert av skuespiller Anders Bye. Den første boken i serien vant ARKs barnebokpris: 10 000 barn kåret «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» til årets beste bok. Dette er den andre boken i serien: HEVNEREN FRA HELHEIM! «Faktisk er det sjeldent at jeg leser en så god bok.» - Felix 11 år Adam, Tara og Tobias har bestemt seg for å beskytte Trollhei…
Lydbok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel et lyddrama
Forfattere Arne Kristian Lindmo (forfatter), Arne Lindmo (forfatter), Anders Bye (oppleser), Ida Skjelbakken (illustratør)
Forlag Figenschou
Utgitt 10 oktober 2022
Lengde 1:49
Sjanger 9-12 år, Fantasy, Barnebøker
Serie Trollheim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284310251
BOKSERIEN BARNA SLUKER! TROLLHEIM er et spenningspakket lyddrama i flere deler skrevet av en gnistrende, ny norsk forfatterpenn Arne Lindmo og dramatisert av skuespiller Anders Bye. Den første boken i serien vant ARKs barnebokpris: 10 000 barn kåret «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» til årets beste bok. Dette er den andre boken i serien: HEVNEREN FRA HELHEIM! «Faktisk er det sjeldent at jeg leser en så god bok.» - Felix 11 år Adam, Tara og Tobias har bestemt seg for å beskytte Trollheim mot ondskapen som lurer under overflata. De blir snart satt på en prøve som ikke bare vil teste deres mot og styrke, men også vennskapet deres. Mystiske spor i skogen og nifs uling mot månen er illevarslende nok, men lite aner de at den største faren er den de verken kan se eller høre. LEONORA (11 år) elsker bøker som Harry Potter, Amuletten, Nordlys og Spilledåsen, nå har hun en ny favoritt: TROLLHEIM: «Boken var veldig bra! Spennende! Den begynte liksom med en gang. At han skulle flytte og at det var mange barn som hadde forsvunnet i TROLLHEIM.»