Magnus og krigen (lydbok) av Radioteatret
Legg til i ønskeliste
Radioteatret (forfatter), Steffen Johanssen (forfatter)

Magnus og krigen (Hørespill fra lørdagsbarnetimen) lydbok

179,-
(1)
Året er 1944, og det er krig i Norge. Magnus på snart 14 år, bor på en gård i Finnmark sammen med familien sin. De prøver å leve så normalt som mulig selv om tyskerne gjør livet vanskelig for dem. En dag treffer de Same-Nils og en russer som har rømt fra tysk fangenskap. Samme kveld får Magnus hundre kroner av en tysk offiser for et spann multer. Men faren til Magnus liker det ikke og brenner pengene i ovnen. Russerne kommer innover grensen fra øst, og driver de tyske nazistene stadig lenger ti…
Lydbok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Radioteatret (forfatter), Steffen Johanssen (forfatter), Steffen Johanssen (annet), Torstein I. Bjørklund (annet), Joachim Rafaelsen (annet), Eirin Høgh (annet)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 26 januar 2010
Lengde 2:00
Sjanger Barnebøker, Familie, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202317317
Året er 1944, og det er krig i Norge. Magnus på snart 14 år, bor på en gård i Finnmark sammen med familien sin. De prøver å leve så normalt som mulig selv om tyskerne gjør livet vanskelig for dem. En dag treffer de Same-Nils og en russer som har rømt fra tysk fangenskap. Samme kveld får Magnus hundre kroner av en tysk offiser for et spann multer. Men faren til Magnus liker det ikke og brenner pengene i ovnen. Russerne kommer innover grensen fra øst, og driver de tyske nazistene stadig lenger tilbake. En nabo blir tatt av tyskerne, og faren til Magnus må flykte i sikkerhet opp i fjellet. Da tyskerne brenner gården og dreper husdyra, må Magnus og familien flykte. Dette er en varm og spennende historie bygget på virkeligheten. Om den kloke og forsiktige unggutten Magnus, om familien hans og om alt hva krigen gjør med dem - på godt og vondt.