Wonka - inspirert av Roald Dahls Charlie og sjokoladefabrikken (lydbok) av Sibéal Pounder
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sibéal Pounder (forfatter), Sibeal Pounder (forfatter), Scott Maurstad (innleser)

Wonka lydbok

149,- Veil. pris: 299,-Spar: 150,-
Historien før Charlie og før Sjokoladefabrikken. Alle gode ting her i verden begynner med en drøm. Og helt siden han var et barn, har Willy Wonka drømt om å lage sjokolade. Som en ung mann kommer han til Galeries Gourmet og drømmer om at hele verden skal få oppleve hans sjokolade. Men han har ikke regnet med et trekløver av misunnelige sjokolademakere og utsiktene til et livslangt vaskerislit. Willy trenger flaks, en stor dose magi og hjelp fra gode venner for å bekjempe skjebnen. Men hvis d…
Lydbok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel inspirert av Roald Dahls Charlie og sjokoladefabrikken
Forfattere Sibéal Pounder (forfatter), Sibeal Pounder (forfatter), Simon Farnaby (annet), Tor Edvin Dahl (oversetter), Scott Maurstad (innleser), Paul King (annet), Roald Dahl (annet)
Forlag Gyldendal
Utgitt 9 desember 2023
Lengde 4:12
Sjanger Barnebøker, 6-9 år, Fantasy
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205597587
Historien før Charlie og før Sjokoladefabrikken. Alle gode ting her i verden begynner med en drøm. Og helt siden han var et barn, har Willy Wonka drømt om å lage sjokolade. Som en ung mann kommer han til Galeries Gourmet og drømmer om at hele verden skal få oppleve hans sjokolade. Men han har ikke regnet med et trekløver av misunnelige sjokolademakere og utsiktene til et livslangt vaskerislit. Willy trenger flaks, en stor dose magi og hjelp fra gode venner for å bekjempe skjebnen. Men hvis du er Willy Wonka, er alt mulig.