Det helvete jeg kalte kjærlighet (lydbok) av Bivner Lena
Legg til i ønskeliste
Bivner Lena (forfatter), Lena Bivner (forfatter), Hanna-Maria Grønneberg (innleser)

Det helvete jeg kalte kjærlighet lydbok

149,-
Et forhold som begynte med het pasjon og ømhet gikk over i kontroll, krenkelser og flere år med psykisk mishandling. Jeg som hadde alt - en bra jobb, to fine barn og mange venner, ble trykket ned og mistet mitt indre kompass. Utad fremstod vi som et lykkelig par, en selvstendig kvinne og en omtenksom mann. Sammen bygde vi en solid mur mot omverdenen og ikke en gang mine nærmeste ante hva som pågikk bak fasaden. Dette er min egen historie om å leve med en mann som brøt meg ned bit for bit, om de…
Lydbok 149,- Ebok 149,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Bivner Lena (forfatter), Lena Bivner (forfatter), Signe Kårstad (oversetter), Hanna-Maria Grønneberg (innleser)
Forlag Lind & Co
Utgitt 29 november 2022
Lengde 6:36
Sjanger Biografier, Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9789180199469
Et forhold som begynte med het pasjon og ømhet gikk over i kontroll, krenkelser og flere år med psykisk mishandling. Jeg som hadde alt - en bra jobb, to fine barn og mange venner, ble trykket ned og mistet mitt indre kompass. Utad fremstod vi som et lykkelig par, en selvstendig kvinne og en omtenksom mann. Sammen bygde vi en solid mur mot omverdenen og ikke en gang mine nærmeste ante hva som pågikk bak fasaden. Dette er min egen historie om å leve med en mann som brøt meg ned bit for bit, om det helvete jeg kalte kjærlighet.