Endelig mandag! - 10 bud for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg (lydbok) av Petter A. Stordalen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Petter A. Stordalen (forfatter), Ole-Martin Ihle (forfatter), Benjamin Helstad (oppleser)

Endelig mandag! lydbok

179,-
10 leveregler for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg. Et liv består i snitt av 30 295 dager. De aller fleste av dem er hverdager. Likevel lever de aller fleste for helgene. De lever for fredag. Ifølge Petter Stordalen blir livet langt bedre hvis man lever for mandagene. Mandag er dagen for å skape, realisere og gi livet mening. Det er mandag som er dagen for å bygge drømmer. I Endelig mandag deler Stordalen teknikkene og levereglene som har gjort ham til en av Nordens mest fremgang…
Lydbok 179,- Ebok 69,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel 10 bud for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg
Forfattere Petter A. Stordalen (forfatter), Ole-Martin Ihle (medforfatter), Ole-Martin Ihle (forfatter), Benjamin Helstad (oppleser)
Forlag Pilar
Utgitt 9 oktober 2019
Lengde 3:31
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516590
10 leveregler for å elske hverdagen og nå målene du har satt deg. Et liv består i snitt av 30 295 dager. De aller fleste av dem er hverdager. Likevel lever de aller fleste for helgene. De lever for fredag. Ifølge Petter Stordalen blir livet langt bedre hvis man lever for mandagene. Mandag er dagen for å skape, realisere og gi livet mening. Det er mandag som er dagen for å bygge drømmer. I Endelig mandag deler Stordalen teknikkene og levereglene som har gjort ham til en av Nordens mest fremgangsrike gründere og bedriftsledere. Levereglene er bygget på selvopplevde erfaring og med bred tilnærming til hvor man kan hente læring. Med kapitler som «Vær naiv», «Ikke følg drømmen», «Sørg for å alltid være den dummeste i rommet» forteller han hvordan du får det beste ut av både deg selv og menneskene rundt deg - hver dag. Endelig mandag er skrevet i samarbeid med Ole-Martin Ihle.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kjempegod bok

Perspektiv

Petter Stordalen setter ting i perspektiv. En lettlest bok med gode konkrete teknikker og leveregler.