Jeg er Zlatan (lydbok) av Zlatan Ibrahimović
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Zlatan Ibrahimović (forfatter), David Lagercrantz (forfatter), Bjørn Eivind Aasland (innleser)

Jeg er Zlatan lydbok

399,-
Zlatan Ibrahimovic har en helt egen plass på fotballens stjernehimmel. Han er en av de beste spillerne i verden, og har har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Samtidig er han beryktet for sin tidvis svært ukonvensjonelle oppførsel, så vel på banen som utenfor. Han uttaler seg sjelden til pressen, men er allikevel den som skaper de største overskriftene. Nå letter endelig Zlatan på sløret. Eller rettere sagt - han røsker det av og forteller…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Zlatan Ibrahimović (forfatter), David Lagercrantz (forfatter), Sverre Knudsen (oversetter), Bjørn Eivind Aasland (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 juli 2020
Lengde 12:06
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Hobby og fritid, Sport og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202582937
Zlatan Ibrahimovic har en helt egen plass på fotballens stjernehimmel. Han er en av de beste spillerne i verden, og har har vunnet åtte ligagull på rad med storklubber som Ajax, Inter, Juventus, Barcelona og Milan. Samtidig er han beryktet for sin tidvis svært ukonvensjonelle oppførsel, så vel på banen som utenfor. Han uttaler seg sjelden til pressen, men er allikevel den som skaper de største overskriftene. Nå letter endelig Zlatan på sløret. Eller rettere sagt - han røsker det av og forteller brutalt og oppriktig om sitt liv, uten forbehold, uten blygsel. I samarbeid med journalisten og forfatteren David Lagercrantz har Zlatan skrevet en usedvanlig åpenhjertig og spennende selvbiografi - om barndommen i innvandrergettoen Rosengård utenfor Malmö hvor han vokste opp med fattige foreldre fra Bosnia og Kroatia, om vennskap og fiendskap, om storlagene han har spilt på, om stjernestatus og familieliv, og om pengegalskapen i internasjonal fotball. Jeg er Zlatan er ikke en bok man trenger å være opptatt av fotball for å bli fengslet av. Skrevet med en prosa som sparker og smeller, er dette en biografi som henvender seg til alle som vil lese en moderne Askepott-historie om fattiggutten fra Malmö som ble en av verdens rikeste og mest myteomspunne superstjerner.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering