Abida Raja - frihetens øyeblikk (lydbok) av Håkon F. Høydal
Legg til i ønskeliste
Håkon F. Høydal (forfatter)

Abida Raja lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger - men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle. Dette er historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine - uten utdanning, et sted…
Lydbok 332,- Ebok 288,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel frihetens øyeblikk
Forfattere Håkon F. Høydal (forfatter)
Utgitt 6 september 2022
Lengde 7:12
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Politikk og samfunn
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788272017810
På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger - men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle. Dette er historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine - uten utdanning, et sted å bo eller egen bankkonto - og forsøker å skape sitt eget liv. «Abida Raja. Frihetens øyeblikk» gir et sterkt innblikk i oppveksten og livet til en representant for dagens voksne norsk-pakistanske kvinner, de som ble født i Norge, men ikke ble en del av det norske samfunnet - og kampen for å bestemme over seg selv, hvem hun skal ha lov til å elske og et liv i frihet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Innlevering ødelegger boka.

Hvem bestemmer innleser av en lydbok? En bok blir ikke bedre av å bli lest av et familiemedlem. Dette er pinlig dårlig, absolutt alt er feil! Viktig innhold og budskap faller som stein når jenta totalt mangler innlevelse, leser feil og ikke får sammenheng i noe. Og du: Skjellands plass!

Stek historie

Veldig bra!

Stakkato og dårlig oppleser.