Legg til i ønskeliste
Kongen anbefaler (Selvhjelpstrilogien) lydbok
249,-
Hvordan kan vi best mulig takle all verdens stress, press, utfordringer, omstillinger, sykdom, familierelasjoner, arbeidspress og ansvar? I denne boken blir disse spørsmålene belyst ut fra prinsippene i kognitiv terapi, og kong Harald Vs holdninger. Disse blir løftet frem som eksempler for folket. Forfatteren hevder at man kan ha ulike meninger om monarkiet, men så lenge vi har en konge, bør vi i hvert fall høre etter hva han sier! Boken henvender seg til alle nordmenn, men med spesiell adresse…
Lydbok
249,-
Undertittel
holdninger for folket
Forlag
Hertervig forlag
Utgitt
6 februar 2020
Lengde
4:06
Sjanger
Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Serie
Selvhjelpstrilogien
Språk
Bokmål
Format
mp3
DRM-beskyttelse
Vannmerket
ISBN
9788282161848
Hvordan kan vi best mulig takle all verdens stress, press, utfordringer, omstillinger, sykdom, familierelasjoner, arbeidspress og ansvar? I denne boken blir disse spørsmålene belyst ut fra prinsippene i kognitiv terapi, og kong Harald Vs holdninger. Disse blir løftet frem som eksempler for folket. Forfatteren hevder at man kan ha ulike meninger om monarkiet, men så lenge vi har en konge, bør vi i hvert fall høre etter hva han sier! Boken henvender seg til alle nordmenn, men med spesiell adresse til dem som sliter med angst, sykdom, sterkt arbeidspress eller stort ansvar. For disse kan Kongens holdninger ha spesiell relevans og være et eksempel til etterfølge. Kanskje kan dette medføre at man takler livets utfordringer på en bedre måte?
Forfatteren hevder for eksempel at dersom landets hypokondere hadde kopiert den såkalte Konge-holdningen til liv, død, symptomer og usikkerhet, ville de ikke lenger vært hypokondere. Konge-holdningen sier at «jeg er frisk inntil det motsatte er bevist». Mens boken «Sjef i eget liv» av samme forfatter, er en generell innføring i kognitiv terapi og bygd opp omkring de vanligste psykiske lidelsene, er «Kongen anbefaler - holdninger for folket» en praktisk anvendelse av de samme prinsippene. Her settes tenkningen inn i hverdagssituasjoner som ikke nødvendigvis representerer psykisk lidelse, men utfordringer som vi alle kan regne med å møte en eller annen gang.