Miraklenes tid - 0-2 : år;syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen (lydbok) av Hedvig Montgomery
Legg til i ønskeliste
Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (innleser)

Miraklenes tid (Foreldremagi-serien #2) lydbok

179,-
(5)
Å få en baby er et mirakel. Hver eneste gang. Og som forelder vil du så gjerne gjøre det rette. Denne boken er en guide på veien. Til søvn, mat og lek, til ordene som begynner å komme og behovene som melder seg. Boken er en reise gjennom milepælene alle nye foreldre har foran seg, men først og fremst gir den tryggheten både du og barnet trenger for å utvikle et langt og godt forhold sammen. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I de…
Lydbok 179,- Ebok 129,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel 0-2 : år;syv enkle steg for å lykkes med oppdragelsen
Forfattere Hedvig Montgomery (forfatter), Eivind Sæther (medforfatter), Eivind Sæther (forfatter), Ulrikke Døvigen (innleser)
Forlag Pilar
Utgitt 21 desember 2018
Lengde 4:23
Sjanger Helse og livsstil, Dokumentar og fakta
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293516484
Å få en baby er et mirakel. Hver eneste gang. Og som forelder vil du så gjerne gjøre det rette. Denne boken er en guide på veien. Til søvn, mat og lek, til ordene som begynner å komme og behovene som melder seg. Boken er en reise gjennom milepælene alle nye foreldre har foran seg, men først og fremst gir den tryggheten både du og barnet trenger for å utvikle et langt og godt forhold sammen. Psykolog og familieterapeut Hedvig Montgomery har 20 års erfaring med arbeid blant barn og familier. I denne boken hjelper hun deg å skille gode råd fra dårlige, og hun viser deg hvordan du - i alt dette kaoset - finner din egen foreldrestemme. I tillegg deler hun egne erfaringer og triks for å hjelpe både barn og foreldre gjennom en tid full av mirakler - og store utfordringer. "Miraklenes tid: 0-2 år" er den andre boka i serien "Foreldremagi".
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering