Over norm - du klarer mer enn du tror (lydbok) av John Inge Hammersmark
Legg til i ønskeliste
John Inge Hammersmark (forfatter), Christopher Pahle (forfatter), John Inge Hammersmark (innleser)

Over norm lydbok

429,-
Hvordan kan vi skille mellom reelle og ubetydelige farer og trusler? Hvordan unngår vi å stivne av skrekk, eller bli så nervøse at vi reagerer galt i enkle situasjoner? Kan man lære seg å velge riktig? Kan man faktisk forandre seg som menneske?  Ja, mener John Hammersmark. Han lærer både rekruttene i Kompani Lauritzen og spesialsoldatene i Forsvaret å ta kontroll, forberede seg på krevende situasjoner og håndtere hendelser …
Lydbok 429,- Ebok 329,-

Andre har også kjøpt

Undertittel du klarer mer enn du tror
Forfattere John Inge Hammersmark (forfatter), Christopher Pahle (forfatter), John Inge Hammersmark (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 8 april 2024
Lengde 6:21
Sjanger Dokumentar og fakta, Helse og livsstil
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205596160

Hvordan kan vi skille mellom reelle og ubetydelige farer og trusler? Hvordan unngår vi å stivne av skrekk, eller bli så nervøse at vi reagerer galt i enkle situasjoner? Kan man lære seg å velge riktig? Kan man faktisk forandre seg som menneske? 

Ja, mener John Hammersmark. Han lærer både rekruttene i Kompani Lauritzen og spesialsoldatene i Forsvaret å ta kontroll, forberede seg på krevende situasjoner og håndtere hendelser som går galt. Det handler om å vite når og på hvilken måte vi bør reagere, og å være forberedt på det uforberedte. 

Hammersmark har arbeidet over 20 år i Forsvaret, blant annet som fallskjermjeger og i Forsvarets spesialkommando. Han har deltatt i en rekke oppdrag i Afghanistan og på Balkan. 

I Over norm lærer han bort Forsvarets metoder til oss sivile hverdagsmennesker. Dette er effektiv militær selvhjelp, slipt og finstemt gjennom mange års erfaring, og med tøff motivasjon og grunnleggende tro på den iboende kraften i alle mennesker. For vi tåler langt mer enn vi tror.