200 år på 200 sider - en kavalkade over Norges historie etter 1814 (lydbok) av Frank Aarebrot
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Frank Aarebrot (forfatter), Frank Aarebrot (innleser)

200 år på 200 sider (På 200 sider) lydbok

249,-
(5)
Norgeshistorien morsomt og effektivt fortalt av en av våre mest populære formidlere. Frank Aarebrot fikk hundretusenvis av nordmenn til å benke seg foran NRK for å se på sitt 200 minutters lange foredrag om de siste 200 årene i Norge. Nå har han skrevet om foredraget til bokform, men beholdt den pedagogiske kloen og sprudlende formidlingen. Vi tas med fra grunnlovens tilblivelse på Eidsvold, via parlamentarismens feider, til verdenskriger, frem mot EF-strid, olje og vår egen tid. Her er h…
Lydbok 249,- Ebok 229,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Undertittel en kavalkade over Norges historie etter 1814
Forfattere Frank Aarebrot (forfatter), Frank Aarebrot (innleser)
Utgitt 9 oktober 2014
Lengde 4:13
Sjanger Historie, Dokumentar og fakta
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161703
Norgeshistorien morsomt og effektivt fortalt av en av våre mest populære formidlere. Frank Aarebrot fikk hundretusenvis av nordmenn til å benke seg foran NRK for å se på sitt 200 minutters lange foredrag om de siste 200 årene i Norge. Nå har han skrevet om foredraget til bokform, men beholdt den pedagogiske kloen og sprudlende formidlingen. Vi tas med fra grunnlovens tilblivelse på Eidsvold, via parlamentarismens feider, til verdenskriger, frem mot EF-strid, olje og vår egen tid. Her er hele den fantastiske utviklingen fra Norge var et fattig bonde- og fiskersamfunn, til at landet ble en rik og moderne demokratisk velferdsstat. Dette er folkeopplysning og formidling av ypperste klasse!
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Opplysende og detaljrik, men i passe tempo og format. Klart best i begynnelsen fra grunnloven og tiden frem mot 1905. Et stort pluss ST forfatteren selv leser med sin kraftige Bergens dialekt.