Keiseren av Roma - hvordan Romerriket ble styrt (lydbok) av Mary Beard
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mary Beard (forfatter), Anders Ribu (innleser)

Keiseren av Roma lydbok

449,-
Med sin sedvanlige muntre, men likevel akademiske stil, forteller historiker og forfatter Mary Beard den endelige historien om den romerske keiseren, og de fargerike personlighetene som har bekledd denne rollen gjennom århundrer. I sin internasjonale bestselger SPQR gjenga Beard den tusen år lange fortellingen om det antikke Romerriket. Nå retter hun søkelyset mot keiserne som styrte det, fra Julius Caesar (drept i et attentat 44 fvt.) til Alexander Severus (drept i et attentat 235 evt.). Keise…
Lydbok 449,- Ebok 449,-

Andre har også kjøpt

Undertittel hvordan Romerriket ble styrt
Forfattere Mary Beard (forfatter), Eivind Lilleskjæret (oversetter), Gunnar Nyquist (oversetter), Anders Ribu (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 2 februar 2024
Lengde 14:40
Sjanger Biografier, Dokumentar og fakta, Historie
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202824983
Med sin sedvanlige muntre, men likevel akademiske stil, forteller historiker og forfatter Mary Beard den endelige historien om den romerske keiseren, og de fargerike personlighetene som har bekledd denne rollen gjennom århundrer. I sin internasjonale bestselger SPQR gjenga Beard den tusen år lange fortellingen om det antikke Romerriket. Nå retter hun søkelyset mot keiserne som styrte det, fra Julius Caesar (drept i et attentat 44 fvt.) til Alexander Severus (drept i et attentat 235 evt.). Keiseren av Roma er ingen tradisjonell kronologisk gjennomgang av romerske keisere, der den ene presenteres etter den andre - den gale Caligula, monsteret Nero, filosofen Aurelius. Snarere stiller Beard større spørsmål: Hvilken makt hadde de faktisk? Var det romerske keiserpalasset virkelig så blodstenkt?