Alle fugler små (lydbok) av Hanne Gellein
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Hanne Gellein (forfatter), Anne Bolette Stang Eng (innleser)

Alle fugler små (Silje Andersen #1) lydbok

399,-
(1)
Patolog Silje Andersen har nettopp flyttet fra en tung fortid til Trondheim. Under obduksjonen av en ung gutt oppdager hun en skjebnesvanger sammenheng. Dommer Ingeborg Witsøe Berg er fortsatt i sorg over datteren Maja som mistet livet i en ulykke. Mens hun forbereder en viktig rettssak, oppdager Ingeborg en kjøttmeis inne i huset. To spørsmål dukker opp: Hvordan kan datterens yndlingsfugl ha tatt seg inn i et lukket rom? Og hva hendte egentlig da Maja druknet i Nidelva? "Alle fugler små" er en…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Hanne Gellein (forfatter), Anne Bolette Stang Eng (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 3 april 2020
Lengde 8:27
Sjanger Krim
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202672461
Patolog Silje Andersen har nettopp flyttet fra en tung fortid til Trondheim. Under obduksjonen av en ung gutt oppdager hun en skjebnesvanger sammenheng. Dommer Ingeborg Witsøe Berg er fortsatt i sorg over datteren Maja som mistet livet i en ulykke. Mens hun forbereder en viktig rettssak, oppdager Ingeborg en kjøttmeis inne i huset. To spørsmål dukker opp: Hvordan kan datterens yndlingsfugl ha tatt seg inn i et lukket rom? Og hva hendte egentlig da Maja druknet i Nidelva? "Alle fugler små" er en spenningsroman med et skremmende perspektiv. To kvinner forenes i deres søken etter sannhet og de som gjemmer seg i skyggene. For ingen ting er som det skal være i Trondheim.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Kjempegod bok!

Denne boken er godt skrevet og veldig spennende. Jeg klarte ikke legge den fra meg. Du kan bare glede deg til å lese den. Enig med Rolf-Helge; skjønner heller ikke hvorfor noen gir den så få stjerner.

Veldig bra og spennende

Forstår ikke at folk gir boken så dårlig karakter, jeg syntes den var spennende å bra skrevet!!

Huff

Kanskje ikke verdens dårligste bok, men....