Busemannen (lydbok) av Knut Nærum
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Knut Nærum (forfatter), Peder Udnæs (forfatter), Elisabeth Botterli (forfatter), Askild Hagen (forfatter), Jørgen Mehren (forfatter), Christoffer Hag Maure (innleser)

Busemannen lydbok

199,-
(1)
Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum. Det blir en hard og m…
Lydbok 199,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Knut Nærum (forfatter), Peder Udnæs (forfatter), Elisabeth Botterli (forfatter), Askild Hagen (forfatter), Jørgen Mehren (forfatter), Christoffer Hag Maure (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 oktober 2015
Lengde 11:41
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202492076
Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag. En seriemorder har slått til, og ingen vet om det vil gjenta seg. Mye tyder på at den nye Kripos-sjefen verken kan eller vil finne Busemannen. Bare én mann er i stand til å ordne opp. Riktignok er han alkoholiker, kranglete og en konstant fare for seg selv og omgivelsene. Dessuten er han død. Men han er den beste politiet har. Hans navn er Willy Wakum. Det blir en hard og mørk høst. Og blodig. Og hard. Knut Nærum og fire av forfatterne bak Nytt på nytt har rottet seg sammen om en saftig parodi på Jo Nesbøs Harry Hole-bøker. Helten er mer sliten, Oslo er råtnere og volden er nesten like drøy.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Elendig