Cassandra-saken (lydbok) av Jan-Erik Fjell
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jan-Erik Fjell (forfatter), Helge Winther-Larsen (innleser)

Cassandra-saken (Anton Brekke #9) lydbok

299,-
TERNINGKAST 5 – Anette Torjusen, Fredriksstad Blad. Cassandra Gran blir funnet drept i sin egen leilighet. Gjerningsmannen blir raskt identifisert og dømt. Et år senere oppsøker søsteren hans den tidligere kriposetterforskeren Anton Brekke og ber om hjelp til å bevise brorens uskyld. Anton er skeptisk, for broren var den perfekte gjerningsmannen. Det måtte være ham. Eller ... måtte det egentlig det? Parallelt etterforsker Magnus Torp drapet på småbarnsmoren Sunniva Nylund. En tilfeldighet f…
Lydbok 299,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Jan-Erik Fjell (forfatter), Helge Winther-Larsen (innleser)
Utgitt 19 september 2022
Lengde 9:50
Sjanger Krim
Serie Anton Brekke
Nummer i serie 9
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234709029
TERNINGKAST 5 – Anette Torjusen, Fredriksstad Blad. Cassandra Gran blir funnet drept i sin egen leilighet. Gjerningsmannen blir raskt identifisert og dømt. Et år senere oppsøker søsteren hans den tidligere kriposetterforskeren Anton Brekke og ber om hjelp til å bevise brorens uskyld. Anton er skeptisk, for broren var den perfekte gjerningsmannen. Det måtte være ham. Eller ... måtte det egentlig det? Parallelt etterforsker Magnus Torp drapet på småbarnsmoren Sunniva Nylund. En tilfeldighet fører de to tidligere kollegene på samme vei mot en felles morder.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Ok

Men synes denne var litt enkel i forhold til de fleste andre bøkene i serien

.

Anbefales!

Jeg var egentlig blitt litt lei av hele Anton, jeg, fordi han ødela for seg selv hele tiden. Så jeg hadde egentlig ikke tenkt å lese denne boken. Men jammen er jeg glad jeg gjorde det. En kjempegod bok. Du har noe å glede deg til.

Svært god!