De ensomme (lydbok) av Håkan Nesser
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Håkan Nesser (forfatter), Ane Skumsvoll (innleser)

De ensomme (Gunnar Barbarotti #4) lydbok

379,-
(5)
Den fjerde boken i serien om den italienskættede kriminalbetjenten Gunnar Barbarotti i Kymlinge. Seks unge mennesker kommer til Uppsala for å studere i 1969. De omgås i noen år og utvikler et slags vennskap. En sommerreise i Øst-Europa forandrer forholdet mellom dem for alltid, og når Uppsala-tiden tar slutt, har også noe annet tatt slutt. En menneskealder senere blir en dosent i Lund funnet død nedenfor et stup i skogen utenfor Kymlinge. Ifølge folketroen er det en gammel ættestupe. Det var nø…
Lydbok 379,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Håkan Nesser (forfatter), Elisabeth Bjørnson (oversetter), Ane Skumsvoll (innleser)
Utgitt 26 mars 2011
Lengde 13:40
Sjanger Krim
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242142443
Den fjerde boken i serien om den italienskættede kriminalbetjenten Gunnar Barbarotti i Kymlinge. Seks unge mennesker kommer til Uppsala for å studere i 1969. De omgås i noen år og utvikler et slags vennskap. En sommerreise i Øst-Europa forandrer forholdet mellom dem for alltid, og når Uppsala-tiden tar slutt, har også noe annet tatt slutt. En menneskealder senere blir en dosent i Lund funnet død nedenfor et stup i skogen utenfor Kymlinge. Ifølge folketroen er det en gammel ættestupe. Det var nøyaktig på dette stedet en av de unge Uppsala-studentene døde 35 år tidligere. Gunnar Barbarotti stilles overfor en ny form for alvor, og tvinges til å revurdere mange ting i tilværelsen, ikke minst den gamle overenskomsten med Vår Herre.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Det er en kunst å skape så mye spenning der handlingen foreløper på et ikke-overfladisk nivå. Forfatterens fortellingsevner er mesterlige nok til at han ikke behøver å ty til "sjokkerende" (les: forutsigbare) voldsbeskrivelser eller filmskript liknende kjappe replikker. Istedet overlater han det til leserens egen fantasi. Om man foretrekker å bli intellektuelt utfordret istedet for å få stereotypiske rett/galt situasjoner stuet belærende ned i halsen, er disse bøkene perfekte. Håkan Nesser undervurderer ikke leseren - et sjeldent unntak i all den andre møkka som blir spydd ut i denne sjangeren.

Kjedelig.

Skjer ingenting før man har lest > 90% av boka