De tause (lydbok) av Yrsa Sigurðardóttir
Legg til i ønskeliste
Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Henrik Horge (innleser)

De tause (Huldar og Freyja #6) lydbok

299,-
En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. Yrsa Sigur.ardóttir har etablert seg som Islands store krimdronning. "De tause" er hennes siste bok i de…
Lydbok 299,- Ebok 199,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Sunneva Elvarsdóttir (oversetter), Sunneva Elvarsdottir (oversetter), Henrik Horge (innleser)
Forlag Kagge
Utgitt 16 februar 2021
Lengde 12:50
Sjanger Krim
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248927594
En kald dag forsvinner et lite barn fra en barnevogn i Reykjavik. Elleve år senere dør en jente av meslinger, og faren søker oppgjør med personen som smittet henne. En kvinne blir funnet død i en forlatt bil. Politimannen Huldar og psykologen Freyja må igjen samarbeide om en sak med mange irrganger, der ingen svar er åpenbare. Rundt alle involverte hersker en taushet som ingen vil bryte. Yrsa Sigur.ardóttir har etablert seg som Islands store krimdronning. "De tause" er hennes siste bok i den bestselgende serien om Huldar og Freyja.

«Researchen er fremragende og de stadig nye sporene gjør at man blir sittende ytterst på stolkanten eller oppreist i senga til bort i mot siste side. en solid bekreftelse på hvorfor lesere over hele verden synes hun hører hjemme blant de aller beste.»

Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering