Den niende graven (lydbok) av Stefan Ahnhem
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Stefan Ahnhem (forfatter), Espen Sandvik (innleser)

Den niende graven (Fabian Risk #2) lydbok

149,-
En glimrende krim-underholdningsroman fra svenske Stefan Ahnhem. Tenk deg en blanding av Nattsvermeren, Seven og svensk familieangst. I et vinterkaldt Stockholm har Sveriges justisminister forsvunnet sporløst på den korte veien mellom riksdagen og en ventende bil. Omtrent samtidig blir konen til en kjent dansk tv-personlighet funnet drept i luksusvillaen nord for København. «Den niende graven» er en intrikat konstruert thriller der Stefan Ahnhem forteller hva som fikk politietterforsker Fab…
Lydbok 149,- Ebok 169,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Stefan Ahnhem (forfatter), Henning Kolstad (oversetter), Espen Sandvik (innleser)
Utgitt 24 mai 2016
Lengde 18:31
Sjanger Krim
Serie Fabian Risk
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242163547
En glimrende krim-underholdningsroman fra svenske Stefan Ahnhem. Tenk deg en blanding av Nattsvermeren, Seven og svensk familieangst. I et vinterkaldt Stockholm har Sveriges justisminister forsvunnet sporløst på den korte veien mellom riksdagen og en ventende bil. Omtrent samtidig blir konen til en kjent dansk tv-personlighet funnet drept i luksusvillaen nord for København. «Den niende graven» er en intrikat konstruert thriller der Stefan Ahnhem forteller hva som fikk politietterforsker Fabian Risk til å forlate Stockholm og flytte tilbake til Helsingborg. Fabian og den danske etterforskeren Dunja Hougaards spor krysser hverandre i et iskaldt Skandinavia der de dras stadig dypere inn i en konspirasjon som viser seg å være verre enn noen av dem hadde kunnet forestille seg. De tvinges til å konfrontere demonene som lurer i menneskenaturens aller mørkeste gjemmer. «Den niende graven» er den andre, frittstående boken om Fabian Risk. Det er en intrikat komponert roman som utspiller seg et halvt år før Offer uten ansikt.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Grusomt

Som å høre på finsk fjernsynsteater. Ebok burde gi mulighet til å blokkere enkeltvise forfattere og opplesere for hva som vises når jeg leter etter bøker, for dette vil jeg helst ikke utsettes for.

Ok bok, men slutten ?

Greit konsept, likte ikke slutten.

For mange løse tråder til slutt, mulig det er en føljetong som er årsaken. Handlingen er omstendelig og for mange og lange unødvendige beskrivelser.