Den nittende øya (lydbok) av Thomas Bagger
Legg til i ønskeliste
Thomas Bagger (forfatter), Trond Heien (innleser)

Den nittende øya (Task Force 14 #2) lydbok

129,- Veil. pris: 279,-Spar: 150,-
(3)
Bind 2 i den spennende serien om de to spesialagentene i Task Force 14: den eksentriske Lucas Stage og den gåtefulle David Flugt. I en kirke i en liten bygd på Færøyene blir fire prester funnet døde i en pøl av blod. De er ikledd embetsdrakt og har hver sin kniv mellom hendene. Kriminaltekniker Sidsel Jensen og Lucas Stage, spesialagent i Task Force 14, blir sendt opp for å bistå det lokale politiet. Umiddelbart ser det ut som man står overfor et rituelt kollektivt selvmord. Men det er ting som…
Lydbok 129,- Ebok 119,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Thomas Bagger (forfatter), Anlaug Lia (oversetter), Trond Heien (innleser)
Utgitt 20 juli 2023
Lengde 11:13
Sjanger Krim
Nummer i serie 2
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788241960383
Bind 2 i den spennende serien om de to spesialagentene i Task Force 14: den eksentriske Lucas Stage og den gåtefulle David Flugt. I en kirke i en liten bygd på Færøyene blir fire prester funnet døde i en pøl av blod. De er ikledd embetsdrakt og har hver sin kniv mellom hendene. Kriminaltekniker Sidsel Jensen og Lucas Stage, spesialagent i Task Force 14, blir sendt opp for å bistå det lokale politiet. Umiddelbart ser det ut som man står overfor et rituelt kollektivt selvmord. Men det er ting som tyder på at en femte person også har vært til stede. Både Lucas og Sidsel oppfattes - på godt og vondt - som fremmedelementer i det lille lokalsamfunnet. Mens tiden arbeider mot de to danske etterforskerne, vikles de langsomt inn i et mørkt, brutalt og blodstenket nett av fortielser og religiøs fanatisme.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Hadde innleser anstrengt seg littegrann, hadde jeg gitt boken 5 stjerner. Innleser er helt uegnet til å lage spenning.

Skikkelig spennede krim

Denner serien er noe utenom det vanlige når det gjelder persongalleri. intens og skikkelig page-turner.

For en drittbok!

Anbefales ikke. Nå har jeg lest nr 1 og 2, og kommer definitivt ikke til å lese nr 3. Disse bøkene er rett og slett bare ekle. Eneste grunnen til jeg gir den en stjerne, er at det ikke er mulig å gi den null stjerner.

Pageturner!

Er så klar for neste bok om task force 14