Den siste akten (lydbok) av Anton Berg
Legg til i ønskeliste
Anton Berg (forfatter), Jon Arne Arnseth (innleser)

Den siste akten (De atten-trilogien #3) lydbok

299,-
(1)
Konspirasjonsteorier og høyt spill. Under et møte med en tidligere hemmelig kilde får journalisten Axel Sköld vite oppsiktsvekkende opplysninger. Mye tyder på at Sverige har vært involvert i en sensitiv kjernevåpenoperasjon med kodenavnet Mjolnir. Skyggeorganisasjonen De Atten inngår nye forretningsforbindelser som kan innebære store risikoer for Sverige. Rekker Axel Sköld, med hjelp fra sin kollega Stina Forss og historieprofessoren V…
Lydbok 299,- Ebok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anton Berg (forfatter), Aleksander Melli (oversetter), Jon Arne Arnseth (innleser)
Forlag Gyldendal
Utgitt 23 februar 2024
Lengde 10:48
Sjanger Krim
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788205596856

Konspirasjonsteorier og høyt spill.

Under et møte med en tidligere hemmelig kilde får journalisten Axel Sköld vite oppsiktsvekkende opplysninger. Mye tyder på at Sverige har vært involvert i en sensitiv kjernevåpenoperasjon med kodenavnet Mjolnir.

Skyggeorganisasjonen De Atten inngår nye forretningsforbindelser som kan innebære store risikoer for Sverige. Rekker Axel Sköld, med hjelp fra sin kollega Stina Forss og historieprofessoren Vilhelm Skrak, å avsløre planene før det er for sent? Og tilhører Operasjon Mjolnir virkelig bare fortiden? Samtidig sliter Axel med å holde tilbake følelsene sine for statsministeren, og også barndomskjæresten, Lova Magnusson. Men hennes agenda er helt annerledes enn Axels …

Den siste akten er den avsluttende delen av De Aderton-trilogien. Anton Berg fletter sammen politiske og historiske hendelser i en underholdende spenningsroman der grensen mellom fakta og fiksjon viskes ut.

Anton Berg er en svensk radioprodusent og dokumentarjournalist. Kjent for sine reportasjer i svensk radio P3, samt podkasten Spår, som han har sammen med en kollega.