Den stille leieboeren (lydbok) av Clémence Michallon
Legg til i ønskeliste
Clémence Michallon (forfatter), Christina Revold (innleser), Fanny Vaager (innleser), Mai Elise Solberg (innleser), Nanna Lundevall (innleser)

Den stille leieboeren lydbok

119,- Veil. pris: 299,-Spar: 180,-
(1)
TERNINGKAST 6 - Elin Brend Bjørhei, VG. Aidan er en stødig og tiltrekkende far og enkemann som bortfører og dreper kvinner. Bortsett fra Rachel, som han har holdt fanget i et skjul i hagen i fem år. Når huset må selges, vet Rachel at den eneste måten å redde livet er å overbevise Aidan om at han kan ta henne med seg videre til den nye boligen. Det gjør han, og presenterer henne for datteren Cecilia som en fåmælt, perifer bekjent som stort sett holder seg på rommet. Det siste stemmer, Rachel er…
Lydbok 119,- Ebok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Clémence Michallon (forfatter), Morten Hansen (oversetter), Christina Revold (innleser), Fanny Vaager (innleser), Mai Elise Solberg (innleser), Nanna Lundevall (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 6 juli 2023
Lengde 11:25
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203397226
TERNINGKAST 6 - Elin Brend Bjørhei, VG. Aidan er en stødig og tiltrekkende far og enkemann som bortfører og dreper kvinner. Bortsett fra Rachel, som han har holdt fanget i et skjul i hagen i fem år. Når huset må selges, vet Rachel at den eneste måten å redde livet er å overbevise Aidan om at han kan ta henne med seg videre til den nye boligen. Det gjør han, og presenterer henne for datteren Cecilia som en fåmælt, perifer bekjent som stort sett holder seg på rommet. Det siste stemmer, Rachel er stort sett lenket fast og vet at det minste provokasjon eller feilgrep kan koste henne alt. Hun vet også at hun kanskje er den eneste som kan stoppe Aidan fra å drepe igjen. Den stille leieboeren er en smart, uhyggelig og knallsterk psykologisk krim om en nesten lydløs, men dirrende intens kamp på liv og død. «Perfekt thriller! Den stille leieboeren av Clémence Michallon er en av de beste thrillerne jeg har lest på mange år! (...) En litterær og smart psykologisk thriller av en forfatter som kan bli et virkelig stort krimnavn. (...) Det hele er så godt sydd sammen og skildret at det er en nifs fryd å lese. (...) Her må jeg rett og slett ty til klisjeen: skal du lese en krimbok i sommer, så les denne!» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 6) «Nervepirrende og velkonstruert thriller med feministisk brodd. (...) en smart og godt over gjennomsnittet spennende thriller, av en forfatter med solid kontroll over sine virkemidler.» Leif Bull, Dagens Næringsliv «... fartsfylt thriller (...) realistisk, smart og spennende» Maren Simonsen, Bok 365 (Terningkast 5) «Den er skikkelig spennende, og er imponerende intelligent oppbygd. God og rystende sommerlesning.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)