Den tause pasienten (lydbok) av Alex Michaelides
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Alex Michaelides (forfatter), Håvard Bakke (innleser), Ida Holten Worsøe (innleser)

Den tause pasienten lydbok

399,-
TERNINGKAST 6 – Elin Brend Bjørhei, VG. Alicia Berenson skriver dagbok for å utløp for følelsene sine - men mest for å berolige Gabriel, bevise for ektemannen at hun har det bra. Det siste hun vil, er å være til besvær for Gabriel eller gjøre ham ulykkelig på noe vis. Inntil hun en kveld skyter ham fem ganger i ansiktet og aldri mer sier et ord. Seks år etter tragedien dukket det opp en ledig stilling på institusjonen The Grove der Alicia er innlagt. Psykoterapeuten Theo Faber er overbevist om…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Alex Michaelides (forfatter), Line Gustad Fitzgerald (oversetter), Håvard Bakke (innleser), Ida Holten Worsøe (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 16 april 2020
Lengde 8:55
Sjanger Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202667641
TERNINGKAST 6 – Elin Brend Bjørhei, VG. Alicia Berenson skriver dagbok for å utløp for følelsene sine - men mest for å berolige Gabriel, bevise for ektemannen at hun har det bra. Det siste hun vil, er å være til besvær for Gabriel eller gjøre ham ulykkelig på noe vis. Inntil hun en kveld skyter ham fem ganger i ansiktet og aldri mer sier et ord. Seks år etter tragedien dukket det opp en ledig stilling på institusjonen The Grove der Alicia er innlagt. Psykoterapeuten Theo Faber er overbevist om at han kan få Alicia til å snakke, noe ingen andre har klart.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Super thriller

avslutt

finurlig

Knall

Nina

Når de går så hardt ut og maser i reklame for boken at det er ikke MÅTE PÅ hvor overraskende slutten er så skjønner man fra første side hvem morderen er. Den minst tenkelige. Snork! Bokens PR system ødela for seg selv her.

Helt OK bok. Spennende twist på slutten.

En skikkelig pageturner med en overraskende slutt. En av de beste krimbøkene jeg har lest!

Årets bok?

Gledet meg til å lese denne boken grunnet alle anbefalinger. Ble faktisk skuffet over denne, og syns den hadde en merkelig slutt og generelt et merkelig innhold. Kan selvfølgelig være veldig individuelt, men jeg ville ikke anbefalt denne videre

Er ikke de tause pasienten kommet ut som lydbok?

God

Syns den var veldig kjedelig-tok seg bittelitt opp på de siste 20%

Serdeles spennende og finurlig. Tar nye venninger i ett sett som er veldig overraskende.